2444301203 6945138514 Γρηγορίου Γουλιανού 84 - Παλαμάς vetpal43200@gmail.com
 
 
 
VET PAL
Κτηνιατρείο | Παλαμάς Καρδίτσας
 
 

 
 

Το κτηνιατρείο ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2021, στον Παλαμά Καρδίτσας, από τον Βάιο Ντελή, απόφοιτο του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής για σύγχρονη κτηνιατρική επίβλεψη, τόσο των οικόσιτων ζώων (συντροφιάς και παραγωγικών), όσο και των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, όπως επίσης και η ανάγκη για σωστή και έγκυρη ενημέρωση των ιδιοκτητών, όσον αφορά στις υποχρεώσεις τους απέναντι στα ζώα, αλλά και για τα δικαιώματα των ζώων, με βάση τα σύγχρονα ελληνικά και παγκόσμια κριτήρια και νομοθεσίες. 

Γίνεται ανάληψη περιστατικών τόσο εντός του χώρου του κτηνιατρείου, όσο και στο δικό σας χώρο, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του ζώου. Βασικό στόχο αποτελεί η σωστή και ειλικρινής σχέση με τους πελάτες, με σκοπό την πρόληψη αλλά και την άμεση θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος προκύπτει, μέσω της συνεργασίας μαζί τους.

 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ <br> 2444301203 - 6945138514

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2444301203 - 6945138514

Για να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας ή να οργανώσετε ένα ραντεβού για να επισκεφθούμε τον χώρο σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΜΠΕΙΡΟΙ

ΕΜΠΕΙΡΟΙ

& ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ

& ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΖΩΩΝ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο κτηνιατρείο μας διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε πλήρη γκάμα κτηνιατρικών υπηρεσιών. Ανεξάρτητα από το αν έχετε σκύλο, γάτα, άλογο, πουλί, αγελάδα ή άλλο ζώο, είμαστε εδώ για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΗ PET SHOP

ΕΙΔΗ PET SHOP

Ανακαλύψτε τα προϊόντα που χρειάζεστε στο κτηνιατρείο VetPal, και θα σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα που συνδυάζουν την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα για τη φροντίδα των ζώων σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ