2444301203 6945138514 Γρηγορίου Γουλιανού 84 - Παλαμάς vetpal43200@gmail.com
hero image
 
 
VET PAL
Κτηνιατρείο | Παλαμάς Καρδίτσας

Το κτηνιατρείο ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2021, στον Παλαμά Καρδίτσας, από τον Βάιο Ντελή, απόφοιτο του Τμήματος Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της περιοχής για σύγχρονη κτηνιατρική επίβλεψη, τόσο των οικόσιτων ζώων (συντροφιάς και παραγωγικών), όσο και των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, όπως επίσης και η ανάγκη για σωστή και έγκυρη ενημέρωση των ιδιοκτητών, όσον αφορά στις υποχρεώσεις τους απέναντι στα ζώα, αλλά και για τα δικαιώματα των ζώων, με βάση τα σύγχρονα ελληνικά και παγκόσμια κριτήρια και νομοθεσίες. 

Γίνεται ανάληψη περιστατικών τόσο εντός του χώρου του κτηνιατρείου, όσο και στο δικό σας χώρο, εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του ζώου. Βασικό στόχο αποτελεί η σωστή και ειλικρινής σχέση με τους πελάτες, με σκοπό την πρόληψη αλλά και την άμεση θεραπεία οποιουδήποτε προβλήματος προκύπτει, μέσω της συνεργασίας μαζί τους. 

 
 
 
 
 
Κατανοούμε ότι υπάρχουν περιστάσεις όπου το κατοικίδιό σας δεν μπορεί να μετακινηθεί για να λάβει την απαραίτητη κτηνιατρική φροντίδα. Για αυτό τον λόγο, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες κτηνιατρικής φροντίδας στον χώρο σας, φέρνοντας την πείρα μας και τον εξοπλισμό μας στην άνεση του σπιτιού σας.
 
 
 
 
 
 
Με αγάπη & φροντίδα

Στο κτηνιατρείο μας, προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία προϊόντων για τη φροντίδα και την ευεξία των ζώων σας. Μπορείτε να βρείτε διάφορα είδη για οικόσιτα και παραγωγικά ζώα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες τους.

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα τροφών για κατοικίδια και παραγωγικά ζώα, προσαρμοσμένων στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε είδους και φάσης της ζωής τους. Ανεξάρτητα από το αν έχετε σκύλο, γάτα, πουλί ή άλλο κατοικίδιο, θα βρείτε ποιοτικές τροφές που παρέχουν τη σωστή διατροφική αξία και την απαραίτητη θρέψη.

Επιπλέον, παρέχουμε φάρμακα και αντιπαρασιτικά για την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών και παρασίτων. Ο κτηνίατρος μας μπορεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με τη σωστή χρήση και δοσολογία των φαρμάκων, προσφέροντας ένα αποτελεσματικό και ασφαλές περιβάλλον για τη φροντίδα του ζώου σας.

 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

vetpal43200@gmail.com
 
 

2444301203 | 6945138514
 
 

Γρηγορίου Γουλιανού 84 - Παλαμάς Καρδίτσας