2444301203 6945138514 Γρηγορίου Γουλιανού 84 - Παλαμάς vetpal43200@gmail.com
hero image
 
VET PAL
Κτηνιατρείο | Παλαμάς Καρδίτσας

Το κτηνιατρείο μας ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2021 στον Παλαμά της Καρδίτσας, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής για σύγχρονη κτηνιατρική επίβλεψη. Αναγνωρίζουμε τη σημασία που έχει η υγεία των ζώων για την ευημερία τους και την ασφάλεια των ανθρώπων, και είμαστε αποφασισμένοι να παρέχουμε υψηλού επιπέδου κτηνιατρική φροντίδα σε όλα τα ζώα, τόσο των οικόσιτων όσο και των κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων.

Στο κτηνιατρείο μας, διαθέτουμε έναν έμπειρο και αφοσιωμένο κτηνίατρο, τον Βάιο Ντελή, ο οποίος έχει εξειδίκευση στην κτηνιατρική φροντίδα για κατοικίδια και παραγωγικά ζώα. Ο κ. Ντελής είναι γνωστός για τον επαγγελματισμό, την εμπειρία του και την αγάπη του για τα ζώα. Θα βρείτε σε αυτόν έναν αξιόπιστο σύμμαχο για την υγεία και την ευημερία των ζώων σας.

Στο κτηνιατρείο μας, διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογία, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε πλήρη γκάμα κτηνιατρικών υπηρεσιών. Ανεξάρτητα από το αν έχετε σκύλο, γάτα, άλογο, πουλί, χοίρο, αγελάδα ή άλλο ζώο, είμαστε εδώ για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

 
 
 
 
 
 
ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ
  Εμβολιασμοί
  Εργαστηριακες Εξετασεις
  Χειρουργικές Επεμβάσεις
  Οδοντικές Επεμβάσεις
  Καλλωπισμός
 
 
 
 
Ο κύριος στόχος της κτηνιατρικής μας κλινικής είναι να χειριστεί άμεσα οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να αντιμετωπίζετε εσείς και το κατοικίδιο ζώο σας, πράττοντάς το με υπευθυνότητα, υπομονή και με τη σωστή διάγνωση και θεραπεία του άρρωστου ζώου.
 
 

 


 

 
 
ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΖΩΑ
  Εμβολιασμοί
  Αποπαρασιτώσεις
  Εργαστηριακές Εξετάσεις
  Μελιταίος πυρετός
  Διάγνωση Εγκυμοσύνης
  Νεκροτομική εξέταση
 
 
 
 

Οι ειδικευμένοι κτηνίατροι μας μπορούν να διασφαλίσουν ότι η κτηνοτροφική μονάδα σας, παράγει όσο το δυνατόν περισσότερα, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο υγείας του πληθυσμού των ζώων χάρη στη εις βάθος γνώση και εμπειρία τους.

Εξυπηρετώντας τον Παλαμά και ολόκληρο το νομό Καρδίτσας πραγματοποιούμε επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες ζώων και κτηνοτροφικές μονάδες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

vetpal43200@gmail.com
 
 

2444301203 | 6945138514
 
 

Γρηγορίου Γουλιανού 84 - Παλαμάς Καρδίτσας